Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: customer service medewerker - regio België

Plaatsingsdatum 29-05-2017 Functiecategorie Commercieel - Ondersteunend / S...
Standplaats Hemiksem Niveau Professional
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 39 Salaris overeen te komen

Wolf Oil Corporation is een bedrijf dat de wereld van de smeeroliën drastisch aan het veranderen is.
En dit zullen we ook blijven doen in de toekomst. Wij zijn de uitdagers in onze sector en we durven anders te denken. Meer informatie kan je vinden op onze website www.wolfoil.com.
De sterke groei van onze eigen merken Wolf & Champion op internationaal niveau (verdeeld over meer dan 90 landen) samen met onze ambitieuze visie voor de toekomst, zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar nieuwe medewerkers om samen verder te bouwen aan deze toekomst


Jouw uitdaging:

Je behandelt bestellingen vanaf ontvangst tot en met uitlevering, door oa. :
  • ontvangen van export bestellingen en beoordelen naar contract.
  • opmaken van overzichtslijsten van bestellingen voor planning en productie.
  • onderhouden van nauwe contacten met de betrokken coördinatoren, teneinde de bestellingen te controleren op hun uitvoerbaarheid.
  • systematisch ingeven van bestellingen (oa. afvulorders, magazijnbons) in functie van een correct voorraadbeheer.
  • bepalen van laaddata en indien nodig voorzien van transporten volgens de leveringsvoorwaarden.
  • opvragen of aanmaken van noodzakelijke documenten voor leveringen. (leveringsdocumenten, analysecertificaten en douanedocumenten).
  • onderhouden van contact met klanten over de status van hun bestelling, de nodige informatie verschaffen en eventuele problemen oplossen.


Je biedt administratieve ondersteuning aan het Sales departement (bv verkoopsstatistieken opmaken, registreren en opvolgen van interne en externe klachten met betrekking tot de kwaliteit van de geleverde goederen en diensten, opvolgen van de klantentevredenheid).

Verzorgen van de administratie en facturatie (controleren van de leveringsnota’s en doorgeven aan de boekhouding voor facturatie, controleren en klasseren van facturen).

Je Profiel:

Je hebt een bachelor of master diploma op zak en beschikt over minstens 3 jaar relevante ervaring in een commerciële gerichte omgeving. Naast het Nederlands kan je je vlot uitdrukken in het Frans.
Je hebt een uitstekende kennis van MS Office. Je bent communicatief en klantgericht. Je werkt accuraat en resultaatgericht. Je bent uiteraard stressbestendig en flexibel ingesteld.

Ons aanbod:

Een gevarieerde en uitdagende functie binnen een dynamisch Belgisch bedrijf met een internationaal profiel, waar nog tal van realisaties en veelbelovende projecten te verwachten zijn.
Je wordt opgenomen in een enthousiast team waar je kan rekenen op een degelijke opleiding en ondersteuning, maar waar je tevens voldoende ruimte krijgt om je commerciële /organisatorische/ technische vaardigheden ten volle aan te wenden en te ontwikkelen. Je speelt een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van de internationale activiteiten. Daarnaast kan je rekenen op een motiverend salarispakket, aangevuld met diverse extralegale voordelen.

Solliciteren:

je kan solliciteren door hieronder op de knop “solliciteer” te drukken 
Voor meer informatie over deze vacature, kan je steeds Koen Van Hoye contacteren op het gsm. Nr: 0499/593046

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Ondersteunend / Support / Helpdesk
Branch(es) Olie en Gas
Provincie(s) Antwerpen (BE)
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Koen Van Hoye

Vestigingsplaats

Solliciteer