Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Netwerk en Service Desk Engineer

Plaatsingsdatum 03-09-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Hemiksem Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
Netwerk en Service Desk Engineer


Wolf Oil Corporation is een bedrijf dat de wereld van de smeeroliën drastisch aan het veranderen is.
Dit zullen we ook blijven doen in de toekomst. Wij zijn de uitdagers in onze sector en we durven anders te denken. Meer informatie kan je vinden op onze website www.wolfoil.com.

De sterke groei van onze eigen merken Wolf & Champion op internationaal niveau (verdeeld over meer dan 90 landen) samen met onze ambitieuze visie voor de toekomst, zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar nieuwe medewerkers om samen verder te bouwen aan deze toekomst.

Jouw uitdaging

  • Je staat mee in voor de analyse en het beheer van onze netwerkinfrastructuren.
  • Je zorgt eveneens voor de installatie, configuratie, troubleshooting, monitoring van hardware en software volgens de bestaande procedures.
  • Je biedt support aan de eindgebruikers (1ste lijn) en vormt mee het eerste aanspreekpunt bij IT problemen (software, hardware en network incidents). Inkomende tickets worden door jou behandelt via ons Topdesk ticketsysteem.
  • Je beheert tevens de telefonie, het printerpark en je onderhoudt ook mee het disaster recovery plan.
  • In overleg met het management en je team ga je de IT uitdagingen van de toekomst aan binnen onze organisatie en bepaal je mee de prioriteiten en projecten.
  • Je fungeert ook als link tussen de business en de externe partners (bv. ERP leverancier).

Jouw profiel

  • Je hebt bij voorkeur een bachelor diploma informatica en beschikt over enkele jaren relevante ervaring met het beheer van netwerken en servers (switches, firewall, patches, IP, subnets,..).
  • Verder ben je stressbestendig, pro-actief, dynamisch en service gericht.
  • Daarnaast beschik je eveneens over een goede operationele kennis van OS (Windows 7, windows 10, Windows Server 2008, Windows Server 2012, Linux, Mac,...) en Microsoft backoffice applications (Exchange, SQL, ISA,...)
  • Naast het Nederlands kan je je vlot uitdrukken in het Engels.

Ons Aanbod

Een gevarieerde en uitdagende functie binnen een dynamisch Belgisch bedrijf met een internationaal profiel, waar nog tal van realisaties en veelbelovende projecten te verwachten zijn.

Je wordt opgenomen in een enthousiast team waar je kan rekenen op een degelijke opleiding en ondersteuning, maar waar je tevens voldoende ruimte krijgt om je vaardigheden ten volle aan te wenden en te ontwikkelen.

Je speelt een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van de internationale activiteiten. Daarnaast kan je rekenen op een motiverend salarispakket, aangevuld met diverse extralegale voordelen.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Olie en Gas
Provincie(s) Belgiƫ
Trefwoorden Netwerk en Service Desk Engineer, IT, informatica, bachelor

Contactgegevens

Contactpersoon An Loopmans

Vestigingsplaats

Solliciteer